aboutus
Profiel QC

Met internationale geavanceerde technologie, moderniseer productielijn en de strikte kwaliteitscontrolenorm, BEWERKTE reeds heeft overgegaan een reeks van kwaliteitscertificering van ISO-22000, HACCP, HALAL, mui-HALAL, Sc-certificatie.

 

Wij verkrijgen ook een aantal uitvindingsoctrooien, uit het suikergoed zelf aan de buitenverpakking van het. Daarom BEWERKTEN werd gerechtigd als „High-tech Onderneming van Guangdong“ in 2018.

 

Als bekende en waard vertrouwde op voedselfabrikant, zou de productkwaliteit een kerntaak moeten zijn. De regeling van „Totale Kwaliteitscontrole wordt“ afgedwongen strikt in dagelijkse productie. om hoge productkwaliteit te verzekeren, zou de kwaliteitscontrole van de oorsprong van grondstoffen moeten zijn. Bij het kopen van uitstekende kwaliteit van materialen aan te dringen, verkiest het het kopen materialen van internationale gekwalificeerde leveranciers wegens hun betere kwaliteit.
 

Bovendien, om het perfecte product die van 100% te verzekeren aan markt worden verscheept, zou een gekwalificeerd QC team in kwaliteitscontrole op de goedkeuring in de fabriek stringenter zijn. Ook strikt controlerend de gehele operationele procedure en elk het werk proces tot geëindigd - producten die volledig worden vervaardigd.

 

Een uitstekende productkwaliteit wordt gecreeerd van een goed productiemilieu en een positieve manier in strikt productiebeheer. Leveraged met niveau 100.000 van stofvrije workshop, geavanceerd materiaal, en efficiënte ERP software in de analyse van productiegegevens, de productkwaliteit is voldoende gewaarborgd.

Certificaten
Contactgegevens