Contacteer ons

Contact Persoon : Becky

Telefoonnummer : +86-158 165 43765

WhatsApp : +8615816543765

Free call
lopende band

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

Vlakke Blaarmachine

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

Dubbele Post Automatische Vullende Productielijn

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

SterilisatieTransportband

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. fabriek productielijn 3

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. fabriek productielijn 4

Driehoekige Flessenvullenmachine

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. fabriek productielijn 5

ProductTransportband

OEM / ODM

Met meer dan 19 jaar van OEM & ODM ervaring, het Voedselco. van Guangdong Xinle, is Ltd zeker om eender welk soort suikergoed te verstrekken u met de beste kwaliteit wenst.

 

Wij hebben een professioneel en ervaren productieteam met dat meer 500 goedgetrainde arbeiders, en hogere technicus 70. Divers van automatisch en adavanced productiemateriaal.

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in al soort suikergoed zoals gedrukt suikergoed, hard gekookt suikergoed, lolly, heemst, kleverig suikergoed etc.…

 

En het is beschikbaar voor ons om eender welk aroma, om het even welke suikergoedvorm te doen die u nodig hebt. Wij hebben ook onze eigen Op de markt brengende team en Productmanager om u één of andere suggestie voor uw bedoelingspunten te geven.

 

 

R & D
  • Zoals we allen weten, is de sleutel tot succes van een bedrijf de innovatie & ontwikkelt zich. Wij, het Voedselco. van Guangdong Xinle, Ltd hebben een team professioneel van R&D (Onderzoek & Ontwikkeling) om eender welk soort suikergoed te veroorzaken onze gevraagde cliënten.
  •  
  • De capaciteit van ons R&D-team is bijna eersteklas op het gebied van suikergoed productie. Wij houden nooit onderzoek tegen en ontwikkelen de nieuwe producten met de beste kwaliteit & de smakelijkste textuur.
  • Wij hebben ook ons eigen ontwerpteam dat in suikergoedverpakking meer dan 30 jaar gespecialiseerd is. Wij zijn zeker om het beste ontwerp voor uw bedoelingspunt te doen.
  • Behalve dit, is het zeggen de moeite waard dat ons bedrijf opstelling het „Strategische partnerschap“ met Roquette heeft, die de grootste producent van Polyol in de wereld is. En wij hebben & opstelling een laboratorium in het hoofdkwartier van Roquette in China samengewerkt. Om bij te wonen verbeteren ons & doen het onderzoek van ons product

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

beckychen@gdxlfood.com
+8615816543765
+86-158 165 43765