aboutus

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: BEWERKTEN
Aantal werknemers: 400~499
Jaarlijkse omzet: 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

China Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Opgezet in 2002 en gestationeerd in Chaozhou, is het Voedselco. van Guangdong Xinle, Ltd een moderne onderneming die op technologie gebaseerd zich in R&D specialiseren, en voor verfrissende en gezonde banketbakkerijproducten vervaardigen op de markt brengen.

 

BEWERKTEN, ons belangrijk merk, is eenstemmig vertrouwd op door de meesten van klanten in China en overzee landen sinds zijn onderneming.

 

Één van bestselling gepatenteerde producten--De vitamine C Sugar Free Mint Candy & de Functionele melktablet, worden geproduceerd door hoogte te gebruiken - kwaliteit van ingevoerde grondstoffen & natuurlijke ingrediënten. Het levert grote voordelen van verfrissingen en dagelijkse die voedingsmiddelen op door menselijk lichaam worden vereist.

China Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons bedrijf heeft nu meer dan 23.000 vierkante meters van GMP standaardinstallatie in ruimte. Bovendien stellen wij meer dan 500 personeelsleden, met inbegrip van 70 hogere technici tewerk.

 

BEWERKTEN reeds hebben overgegaan een reeks kwaliteitscertificaten zoals ISO, HACCP, CIQ, en HALAL. Het verkrijgt ook een aantal uitvindingsoctrooien. het werd gerechtigd als „High-tech Onderneming van Guangdong“ in 2018.

    

Een uitstekende productkwaliteit wordt gecreeerd van een goed productiemilieu en een positieve manier in strikt productiebeheer. Wij leveraged met niveau 100.000 van stofvrije workshop, geavanceerd materiaal, en efficiënte ERP software in de analyse van productiegegevens aan guatantee onze kwaliteit.

China Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Als bekende en waard vertrouwde op voedselfabrikant, zou de productkwaliteit een kerntaak moeten zijn. De regeling van „Totale Kwaliteitscontrole wordt“ afgedwongen strikt in dagelijkse productie.

 

om hoge productkwaliteit te verzekeren, zou de kwaliteitscontrole van de oorsprong van grondstoffen moeten zijn. Om bij het kopen van uitstekende kwaliteit van materialen van internationale gekwalificeerde leveranciers wegens hun betere kwaliteit aan te dringen.

 

Bovendien, om het perfecte product die van 100% te verzekeren aan markt worden verscheept, zou een gekwalificeerd QC team in kwaliteitscontrole op de goedkeuring in de fabriek stringenter zijn. Om de gehele operationele procedure en elk het werk proces tot geëindigd te controleren - producten die volledig worden vervaardigd.

China Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

BEWERKTEN is niet alleen een suikergoedfabrikant maar ook goed bij de marketing & merk verrichting. Wij hebben een professioneel verkoopteam met meer dan 150 verkoopelites en een sterk Op de markt brengend team om onze merkvoorlichting te verbeteren.

 

Tot nu toe, ons hoofdproduct - zijn de Suiker vrije munt & de Functionele melktablet uitgevoerd naar meer dan 16 landen, zoals Japan, Korea, Thailand, Roemenië, Maleisië, Indonesië etc.…

 

Ons producten & merk zijn geleverd aan veel beroemde en internationale Ka-Supermarkt & CVS zoals wal-Markt, Carrefour, rechts-Markt, Lotus, Auchan, 7-elf, familie-Markt, GS25 etc….

 

Geschiedenis

-2002:

 

Het Voedselco. van Guangdong Xinle, Ltd (de merkeigenaar & de producent van BEWERKTEN) werd gevonden in 2002. Op dat ogenblik, was het enkel een kleine fabriek met weinig arbeiders om weinig producten te produceren.

 

Maar wij drongen nog op het principe aan dat „Kwaliteit eerst“ is om elk van onze goederen te produceren en aan de behoefte van onze cliënten te voldoen. En gehouden maakt de de slogan „Kwaliteit voor merk, maakt de Integriteit voor toekomstig succes“.

 

-2004:

 

Om de schaal te vergroten en meer aandacht te besteden aan de exportmarkt. Het Voedselco. van Guangdong Xinle, Ltd breidde de productie-installatie aan 6.000 vierkante meters, op dat ogenblik uit geïnvesteerd 20 reeksen van ingevoerd materiaal en geavanceerd productiesysteem. Wij konden meer producten produceren zoals het samenpersen van suikergoed, zachte suikergoed en melktablet etc….

 

-2012-2014:

 

Met meer dan 10 jaar van OEM ervaring in exportmarkt, steunden wij aan de binnenlandse markt in 2012. Lanceerde ons eigen merk - „DOSMC“ & „BEWERKTE“ in 2014. Gebruikend slechts 2 jaar om het verkoopvolume van 0 tot 38 miljoenen te bereiken dollar.

 

-Nu:

 

Nadat meer dan 18 jaar het harde werk, het Voedselco. van Guangdong Xinle, Ltd en ons merk „“ eenstemmig is vertrouwd op door de meesten van klanten in China en overzee landen BEWERKTE. Het bedrijf heeft nu meer dan 23.000 vierkante meters van GMP standaardinstallatie in ruimte.

 

Bovendien stelt het meer dan 500 personeelsleden, met inbegrip van 70 hogere technici tewerk. Wij hadden reeds een reeks kwaliteitscertificaten zoals ISO, HACCP, CIQ, en HALAL overgegaan. Het verkrijgt ook een aantal uitvindingsoctrooien. het werd gerechtigd als „High-tech Onderneming van Guangdong“ in 2018.

 

Onze producten onder ons merk „BEWERKTEN“ zijn uitgevoerd naar meer dan 16 landen zoals Korea, Japan, Thailand, Roemenië, Indonesië etc…. De goederen etc. ook geleverd aan veel beroemd internationaal verkoopkanaal zoals wal-Markt, Carrefour, rechts-Markt, Lotus, 7-elf, familie-Markt

Dienst

Onze voordeel & dienst:

 

*Best kwaliteit: Het selecteren van de beste grondstoffen van huis en in het buitenland ervoor te zorgen om van de productkwaliteit

 

*Competitive prijs: Wij hebben onze eigen fabriek, zodat hebben wij de capaciteit om u te verstrekken een beste prijs dan handelsmaatschappij

 

*Qualitycertificatie: HACCP, ISO22000, HALAL, MUI-HALAL, FDA-NORM

 

*Strong marketing steun: Voorzien divers van vertoning & bevorderingsmaterialen uw marktgebeurtenis, en staat u bij om uw merkvoorlichting te verbeteren

 

het team van de *Professionalverkoop: Meer dan 150 verkoopelites om u bij te staan om de verkoop te verbeteren en meer winst te krijgen

 

*Independent ontwerpteam: Het verstrekken van een uniek ontwerp volgens uw doelmarkt

 

*Professionalr&d team: Verstrekkend en ontwikkelt aangepast aroma & suikergoed datom de cliënten verzochten

 

Het Team van de *Qualitycontrole: Om elk stuk van ons suikergoed ervoor te zorgen worden geproduceerd onder de schoonste & veiligste norm

 

 

Technische voordelen:

 

*Advanced mixer & samenpersende machine die uit het Duits invoerden

 

*Full automatische & hoge snelheidsmachine om de beste kwaliteitsproducten in kortste tijd te produceren

 

*Clean & veilige GMP standaardproductieworkshop die meer dan 23.000 vierkante meters is

 

*Full-reeks van Airconditioningstoestelsysteem voor onze workshop

 

*100,000 niveau van stofvrije workshop om elk van ons suikergoed te produceren

 

het *Using van efficiënte ERP software in de analyse van productiegegevens om de productkwaliteit te waarborgen

 

 

 

De naverkoopdienst:

 

*An altijd online naverkoopteam om uw probleem op te lossen

 

*A professioneel verkoopteam om uw verkoop bij te staan geen kwestie u het werk in MT-kanaal of traditioneel kanaal bent

 

*Compelte lever kettingsteam om elke partij te controleren van de goede levering & het volgen van s

 

de diensten van het *Professionalvervoer: Wij werkten met veel scheepvaartmaatschappijen zoals COSCO, MSK, doctorandus in de exacte wetenschappen, OOCL, PIL etc. samen… Elke container van goederen zou ervoor zorgen kunnen zijn deliveried veilig aan u.

 

 

 

Ons Team

Professioneel team:

 

*Research & Ontwikkelingsteam: Een professioneel R&D-Team om eender welke aroma's te investeren, de formule & om het even welk soort suikergoed u heeft nodig

 

*Quality & Controleteam: Hogere technicus meer dan 20 in ons Q&C-team, om onze kwaliteit te verzekeren

 

*Well-trained arbeider: 500+ goedgetrainde arbeiders om het suikergoed voor u te produceren

 

*Independent ontwerpteam: Internationaal ontwerpteam om unieke deisgn volgens uw doelmarkt te maken

 

het team van de *Professionalverkoop: 150+ verkoopelites wat in de verrichting van het kanaal van MT en van GT gespecialiseerd is

 

*Marketing team: Investeren divers van vertoningsmaterialen voor uw markt, plannend de marketing gebeurtenis om de merkvoorlichting te verbeteren

 

*Strong levering-ketting team: Zorg ervoor elke partij goederen veilig kan aankomen u

 

Naverkoopteam: Altijd online & professioneel naverkoopteam om uw probleem op te lossen

 

China Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

VR Show

Klik onder verbinding om onze cabine & producten door VR te bezoeken: ↓↓

 

http://xl.hall.yunzhanyun.com/ #

 

 

China Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens