Contacteer ons

Contact Persoon : Becky

Telefoonnummer : +86-158 165 43765

WhatsApp : +8615816543765

Free call

De 20ste Verjaardag van het Xinlebedrijf: Klanten eerst, Gedeeld Verantwoordelijkheid en Plezier

June 13, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De 20ste Verjaardag van het Xinlebedrijf: Klanten eerst, Gedeeld Verantwoordelijkheid en Plezier

6 juni, 2022, is de 20ste verjaardag van ons bedrijf en ons collectief cultuurfestival.

De algemene manager zei in zijn toespraak bij de openingsceremonie van de verjaardagsgebeurtenis: „Hoewel de markteconomie snel verandert, blijft de essentiële basis van verrichting onveranderd. De innovatie, verhogingsmarktaandeel, wordt geleid door klantenservicewaarde, versterkt de marktstichting, verdiept eindbouw, breid onophoudelijk verkoopkanalen, en de verkoop van het verhogingsproduct uit. Ik geloof dat onder de begeleiding van collectieve cultuur, zolang iedereen samenwerkt en zich vooruit beweegt, wij de rest van het jaar zullen gebruiken door onze prestaties stap voor stap stevig te breken.“

De manager van de internationale commerciële afdeling deelde de „eerste orde van gezondheidszorgproducten“ in de verhaalzitting: het geval om de eerste orde van gezondheidszorgproducten in meer dan één jaar door professionele klantenservice te verkrijgen.

De uitbarsting van de epidemie heeft de snelle groei van de markt van het gezondheidszorgproduct versneld. Het bedrijf bereidde snel de het team en de workshopproductiekwalificaties voor van het gezondheidszorgproduct R&D. De internationale commerciële afdeling onderzoekt ook actief nieuwe klanten in de industrie van het gezondheidszorgproduct.

Op 21 Juli, 2021, ontving de manager een bericht van een klant in Kambodja. De klant is van Yaoqu, die hoofdzakelijk producten onder de categorie van medische apparatuur verkoopt. De manager gelooft dat deze klant verkoopervaring in de medische industrie heeft, zodat zal hij eerder in de nieuwe die lijn van gezondheidszorgproducten geinteresseerd zijn door Stedelijke Boerderij worden gelanceerd. Daarom introduceerde de manager de mogelijkheden van ons bedrijf in de productie en het onderzoek, en ontwikkeling van gezondheidszorgproducten aan de klant. Nadat de cliënt over ons professionalisme leerde, was hij zeer geinteresseerd. Dan, verzond de cliënt informatie over een bruisende tablet die vitaminen bevatten. De manager, vraagt kan ons bedrijf de capaciteit om een gelijkaardig product te maken hebben? Aangezien de manager over van ons bedrijf de productie en van R&D mogelijkheden zeer duidelijk is, zei hij stevig „ja“ aan de klant.

Nadat de manager met de klant akkoord ging, contacteerde hij het hoofd van de R&D-afdeling binnen het bedrijf, M. Lin. Laat verantwoordelijk M. Lin zijn voor het maken van de steekproef van de bruisende tablet die de klant wil. M. Lin is een deskundige in bruisende tabletproducten. In een zeer korte periode, gaf M. Lin de overeenkomstige die formule op zijn eigen die ervaring wordt gebaseerd en onmiddellijk voor het relevante personeel wordt geschikt steekproeven te maken. Nadat de steekproef voor het eerst werd gemaakt, bevestigde de manager video-verbonden de klant en onmiddellijk de verschijning van de steekproef met de klant. De klant zei dat het goed keek. Dan, verzond de manager onmiddellijk de steekproef naar de klant. Nochtans, werd de klant niet tevredengesteld met de eerste steekproef en voorstelde dat de kleur en de intensiteit zouden moeten worden aangepast. Na het ontvangen van de de aanpassingsadviezen van de klant, hing de manager de „klanten eerst“ houding aan en recycleerde de steekproeven volgens de behoeften van de klant, met inbegrip van de details en het ontwerp van de buiten verpakking, en verzond uit opnieuw hen toen. Wanneer onze klant de tweede steekproef ontvangt, koppelt terug de klant nadat de bruisende tablet in water, daar is een laag van witte het drijven kwestie oplost, dan zal het product waarschijnlijk door consumenten worden gevraagd wanneer het wordt verkocht. Bevestig enkel dit probleem.

Geconfronteerd met dit nieuwe probleem, hadden de manager en M. Lin sommige besprekingen en analyses. Het bleek dat de klant verzocht om de hardheid te verhogen, maar het was tablet het drukken, zodat was het product niet gemakkelijk zich te vormen. Zo zette M. Lin één of andere magnesiumstearate, en magnesiumstearate is onoplosbaar in water, zodat is er die laag van vlotter. om dit probleem te behandelen, gaf een andere beroeps in het bedrijf, M. Huang, met zijn professionele kennis, een oplossing. Daarom werd het overeenkomstige personeel gecontacteerd om het probleem van magnesiumstearate op te lossen.

De nieuwe problemen zijn ook opgelost, zodat zijn de steekproeven fundamenteel bevestigd correct om te zijn. De manager vraagt of kan de klant de orde bevestigen? Nochtans, volgens klant koppel terug, vereist het registratieagentschap in Kambodja het product om voor ingrediënten worden geanalyseerd en een testrapport te geven. De manager zag actief het probleem onder ogen en herinnerde dat ons bedrijf een professionele R&D-afdeling heeft, die de componenten van het product kan analyseren en een testrapport geven. Daarom bevestigde de manager met de klant opnieuw of het de testrapport van het bedrijf zou kunnen worden gebruikt, en de klant ja gezegd. De manager riep de hulp van het personeel van de de kwaliteitsafdeling van het bedrijf in en vroeg verantwoordelijk professioneel personeel om voor het rapport te zijn. Het professionele personeel van de kwaliteitsafdeling ook stond en gaf actief een rapport van de 23 paginatest voor klanten aan register bij uit.

Het testrapport was ook beschikbaar, zodat opnieuw vroeg de manager de klant of kon hij de orde bevestigen. De klant zei dat de definitieve test overgaan, wij nog 25 steekproeven moeten voorbereiden naar Kambodja MOH voor afgewerkt productregistratie gaan. Nadat de manager over het leerde, vroeg hij het relevante personeel van het bedrijf om de productie van steekproeven te schikken. Tot slot werden de recentste steekproeven gestuurd op 25 Mei. Hoewel de klant niet de recentste steekproeven heeft ontvangen, vraagt de manager de klant opnieuw of kan hij de orde eerst bevestigen. De klant ging akkoord, zodat op 31 Mei, ondertekenden de manager en de klant een orde voor bruisende tabletten. Nu, wacht enkel op de klant om de steekproef te ontvangen, ons de storting betalen, en dan zal onze productieworkshop de productie schikken.

De manager gelooft dat het ontwikkelen van nieuwe klanten een proces van slijpende mensen is. De wens voor orden en de kwelling van het wachten op orden zijn de normale arbeidsvoorwaarden van onze buitenlandse handelsmensen. In ons werk, zijn er vele tegenslagen en moeilijkheden op onze te bewandelen weg, maar zolang wij de geest van „nooit bevestigen geef op, ben professioneel en blijvend“, zullen wij uiteindelijk alle hindernissen kunnen overwinnen en het succes oogsten dat tot ons tot vreugde behoort.

In het verleden de 20 jaar, bewerkten heeft aangedrongen bij het brengen van gezond en heerlijk voedsel aan consumenten en ook ontvangen hoog lof van vele klanten. In de toekomst, zullen wij de houding van „klant blijven eerst handhaven“, doen ons beste aan de redelijke behoeften van klanten voldoen, en klanten voorzien van producten die hun verwachtingen ontmoeten. Als u suikervrije munt, melktabletten of bruisende tabletten, en andere verwante producten nodig hebt, gelieve te voelen vrij om onze verkopers te contacteren!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

beckychen@gdxlfood.com
+8615816543765