Contacteer ons

Contact Persoon : Becky

Telefoonnummer : +86-158 165 43765

WhatsApp : +8615816543765

Free call

Bewerkten: Ingaand de Japanse Markt met Hoogte - kwaliteitsproducten

June 16, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Bewerkten: Ingaand de Japanse Markt met Hoogte - kwaliteitsproducten

De status van Japan als één van de veiligste landen in de wereld voor voedselvoorziening wordt vrij universeel erkend. Het parlement van Japan, als wetgevend lichaam, is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het formuleren van wetten en verordeningen om de veiligheid van de voedselvoorziening te verzekeren. De de voedselveiligheidwetten van Japan omvatten de Voedselveiligheid Basiswet, de Wet van de Voedselhygiëne, enz., evenals hoofdzakelijk de begeleidende implementatieorden en de implementatiebepalingen van de relevante wetgevingen; het voedselnormsysteem is verdeeld in drie niveaus: nationale normen, de industrienormen, en ondernemingsnormen.

De laatste jaren, wegens het ononderbroken voorkomen van voedselhygiëne en veiligheidsincidenten zoals gekke koeziekte en de vervalsing van voedseletiketten door grote bedrijven zoals gekke koeziekte en Sneeuwzuivelfabriek in Japan, zijn de Japanse mensen uiterst - betroffen over voedselhygiëne. maatregelen. Als de Chinese voedselexporteurs naar Japan willen uitvoeren, moeten zij groot belang aan de hygiëne en de veiligheid van hun producten hechten.

Quarantaine van de het voedselhygiëne van Japan omvat de ingevoerde ordeinspectie, hoofdzakelijk een controleinspectie, en inspectievrijstelling. De verplichte inspectie is een 100%-inspectie op een partij-door-partij basis voor bepaald voedsel dat naar voren gebogen aan overblijvende schadelijke stoffen is of naar voren gebogen aan vervuild met schadelijke organismen is. De controle en de inspectie verwijzen naar een dagelijkse willekeurige inspectie van ingevoerd voedsel dat niet onderworpen aan bevolen die inspectie door de gezondheid en quarantaineafdeling volgens een plan alleen en binnen een bepaald tijd en een werkingsgebied wordt geformuleerd is. Als een bepaald voedsel van een bepaald land wordt gevonden om een verboden stof tijdens toezichtinspecties te bevatten, kan het gelijkaardige voedsel van dat land voor inspectie in de toekomst moeten worden bevolen. De ingevoerde additieven voor levensmiddelen, de voedselwerktuigen, de containers, de verpakking, enz. moeten hygiëne en epidemische preventieinspecties ook ondergaan.

Voorts zijn de sancties voor onwettige handelingen in Japan ook zeer streng, vooral in termen van voedselveiligheidsupervisie. De schendingen kunnen zwaardere economische sancties en strenge misdadige sancties onder ogen zien. Bijvoorbeeld, zullen zij die er niet in slagen om aan de toegangseisen ten aanzien van landbouwproducten, of zij te voldoen die het JAS-certificatieteken vervalsen, éénjarige opsluiting en een zwaardere economische sanctie zodra gevonden onder ogen zien.

Gebaseerd op de bovengenoemde situatie, hoewel Chaozhou een beroemd voedsel en suikergoed-producerend gebied in China, vanaf April 2019 is, hebben geen Chaozhou-suikergoedbedrijven en suikergoedmerken de Japanse markt kunnen ingaan. Daarom op 17 April, 2019, bewerkte de eerste partij goederen van werd ontruimd bij de Japanse douanehaven, en de Japanse klanten ontvingen de goederen regelmatig, aankondigend dat Xinle-het Voedsel officieel de Japanse markt inging! Tegelijkertijd, vertegenwoordigt het ook een nieuwe hoogte voor Chaozhou-suikergoedondernemingen.

In feite, heeft het sommige moeilijkheden ervaren en de hindernissen voor de producten van bewerkten om de Japanse markt in te gaan, maar ons personeel is er stellig van overtuigd dat de producten van kunnen het hoge niveau van Japanse vereisten ontmoeten bewerkten. Met het professionalisme van de productie van het bedrijf, en „durf te vechten, te durven te achtervolgen, en volhard“ geest, en definitief bereikt succes.

In Maart 2019, ontving onze verkoper een onderzoek van een Japanse klant die van belangstelling voor onze suikervrije munt blijk gaf en onze suikervrije munt wilde kopen. Terwijl gelukkig het voelen, had de verkoper ook sommige zorgen dat het product door de douane zou kunnen worden onderschept toen het definitief Japan inging, resulterend in economische verliezen. Nochtans, onze moedigde CEO de verkoper aan: „Wij moeten vertrouwen in onze eigen producten hebben! Als het werkelijk door de douane wordt onderschept, betekent het dat onze producten nog moeten worden verbeterd. Geen kwestie of deze transactie met succes of niet wordt voltooid, zullen wij wij moeten ernaar streven om tot onze producten het beste te maken!“

Onder de instructies van CEO, heeft ons personeel vast vertrouwen, zag calmly de hoge niveaus en de strenge eisen van Japanse klanten onder ogen, en communiceerde zorgvuldig over productnormen, ingrediënteninspectie, en andere kwesties, en tenslotte, besliste de klant een orde te plaatsen. Wij leveren suikervrije munt aan Japanse douane voor inklaring. Tijdens douaneinspectie van FDA-steekproeven, vroegen de inspecteurs een kleurenindicator voor onze suikervrije munt. Ons personeel vond en controleerde alle verbindingen met inbegrip van grondstoffen, productieproces, verpakking, en vervoer, en het vergde meer dan twee maanden om de reden te vinden. Uiteindelijk, konden zij slechts het resultaat van Japanse douane goedkeuren die de gehele partij goederen vernietigen.

Op dit ogenblik, onze gaf CEO nog en analyseerde niet de oorzaak van het probleem samen met het basispersoneel op. Later, verontschuldigde ons personeel zich oprecht aan de klant zeggen, die dat ons bedrijf verantwoordelijk aan de klant aan het eind zal zijn en alle die verliezen dragen zal aan de klant toe te schrijven aan de kwaliteit van het probleem van de douaneinspectie worden veroorzaakt. Wij nodigen ook klanten uit om het bedrijf te bezoeken en te verklaren dat wij een nieuwe partij goederen voor klanten kosteloos zullen maken, verantwoordelijk voor alle inspectiekosten door het proces, zullen zijn en onze eerlijkheid in samenwerking zullen verduidelijken. Geïmponeerd door onze eerlijkheid, stuurden de Japanse klanten hun eigen personeel om ons bedrijf te bezoeken en drukten uit dat zij hun samenwerking niet met ons wegens de douanekwaliteitscontrole zouden opgeven.

Later, paste ons personeel de formule van het product aan en controleerde de grondstoffen van het product met hogere vereisten, enz., en maakte definitief een hoger niveau van suikervrije munt, zodat gingen zij alle inspectieprocedures van de Japanse douane over en gingen ingaan regelmatig de Japanse markt!

Onze suikervrije munt kunnen de Japanse markt ingaan, die zich op de professionele productiecapaciteit van het bedrijf en het hoge professionalisme van het personeel baseren. Als u bereid om met ons bent samen te werken, zullen wij u van dezelfde producten op hoog niveau voorzien. Welkom wanneer Contact onze verkoper!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

beckychen@gdxlfood.com
+8615816543765