Contacteer ons

Contact Persoon : Becky

Telefoonnummer : +86-158 165 43765

WhatsApp : +8615816543765

Free call

Bewerkten 81 Melktabletten, Rijk aan een verscheidenheid van Voedingsmiddelen

June 20, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Bewerkten 81 Melktabletten, Rijk aan een verscheidenheid van Voedingsmiddelen

Een redelijk dieet is de stichting van gezondheid. Momenteel, zijn de preventie en de behandeling van de epidemie tijdens een kritieke periode. Een wetenschappelijk en redelijk dieet kan voedingsgezondheid effectief verbeteren, weerstand verbeteren, en belangrijke voedingssteun verlenen voor het bestrijden van ziekten. De melk en de zuivelproducten zijn één van de eiwitbronnen van uitstekende kwaliteit, en kunnen een verscheidenheid van essentiële voedingsmiddelen voor het menselijke lichaam ook verstrekken. Meer opname van melk en zuivelproducten is zeer voordelig voor mensen met ontoereikende proteïne, vooral zij die hun weerstand in aanwezigheid van nieuwe coronavirus moeten verbeteren. van. De wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de melk en de zuivelproducten een goede bron van een verscheidenheid van voedingsmiddelen, met inbegrip van de proteïne van uitstekende kwaliteit, calcium, magnesium, kalium, jodium, zink, en meer zijn. De deskundigen adviseren dat elke persoon 300g van vloeibare melk of andere zuivelproducten met een eiwitgehalte van 300g van vloeibare melk per dag verbruikt.

De melk is een natuurvoeding met rijke voedingsmiddelen, geschikte aandelen, en gemakkelijke spijsvertering en absorptie. Het is een belangrijke bron van het eiwit en dieetcalcium van uitstekende kwaliteit. De lactose in melk kan de absorptie van mineralen zoals calcium, ijzer, en zink ook bevorderen. De melk is rijk aan calcium, dat het belangrijkste onderdeel van beenderen en tanden is en beendichtheid handhaaft. De gematigde opname van melk en de zuivelproducten kunnen cardiovasculaire en hersengezondheid beschermen.

Tegelijkertijd, adviseren de deskundigen ook dat de mensen meer zuiveldieproducten zouden moeten eten met prebiotics worden versterkt. Omdat prebiotics substanties is die de groei en de reproductie van voordelige bacteriën in de darm kunnen selectief bevorderen, kan prebiotics het intestinale micro-ecologische milieu verbeteren en fitheden bevorderen door de reproductie van voordelige bacteriën te bevorderen en de groei van schadelijke bacteriën te remmen. Gemeenschappelijke prebiotics in zuivelproducten omvat hoofdzakelijk fructooligosaccharides, isomaltose, galactooligosaccharides, xylooligosaccharides, inulien, enz.

De relevante studies hebben aangetoond dat de kinderen tijdens een periode van de snelle groei en ontwikkeling, zijn en heel wat proteïne van uitstekende kwaliteit, calcium, en andere voedingsmiddelen nodig hebben. De peuterkinderen op de leeftijd van 2-5 zouden 350-500g van vloeibare melk of een gelijkwaardige hoeveelheid zuivelproducten per dag moeten verbruiken. De leerplichtige kinderen zouden vloeibare melk moeten verbruiken elke dag. De opname zou niet minder dan 300g en verhoging geschikt moeten zijn, en u kunt vloeibare melk, yoghurt, melkplakken, kaas, of melkpoeder kiezen.

Gebaseerd op de voedingswaarde van melk en zuivelproducten, bewerkten heeft gelanceerd melktabletten met een inhoud van het melkpoeder van tot 81% en het toegevoegde colostrum, prebiotics, DHA, melkt minerale zouten, en andere voedingsmiddelen aan de melktabletten, die voor zwangere vrouwen kunnen worden gebruikt, pleegmoeders, Kinderen verstrekken rijkere voedingssupplementen. Wij hopen dat de liefde van de moeder in elk „kan worden gecondenseerd bewerkte“ melktablet. Bewerkten heeft gecreeerd een nieuwe hoogte in de categorie van melktabletten en gelanceerd de eerste „extra dikke melktabletten“, die hoge normen goedkeurt om de melk tot tabletten te leiden van uitstekende kwaliteit. Onze melktabletten worden gemaakt met de formules van uitstekende kwaliteit die aan internationale normen superieur zijn: Nieuw Zeeland voerde melkpoeder, rundercolostrum/dha/prebiotics in, melkt minerale zouten, enz. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van consumenten van formules die wetenschappelijker eenvoudiger, en veiliger zijn. Onze melktabletten worden ingevoerd uit Nieuw Zeeland, is de inhoud van het melkpoeder zo hoog zoals 81%, en het calciumgehalte is zo hoog zoals 800mg/100g, die hoger is dan 99% van gelijkaardige producten op de markt.

Er zij op gewezen dat ons bedrijf heeft sterke technische voordelen, en met de „Universiteit Zuid- van China van Technologie“ gezamenlijk ontwikkeld en gebiedende technische goedkeuringen heeft. Onze productieworkshop gebruikt het proces van „6D“ om melktabletten te produceren om ervoor te zorgen dat de melktabletten zacht, smelting in de mond zijn en niet aan de tanden plakken. In termen van verpakkingsontwerp, worden onze melktabletten verzegeld met aluminiumfilm en individueel verpakt, die voor consumenten geschikt is te dragen en op te slaan.

In termen van de toegevoegde ingrediënten van melktabletten, verkiezen wij om rundercolostrum toe te voegen omdat het rundercolostrum kostbare actieve immunoglobulins en rijk melkcalcium, eiwit, diverse spoorelementen, en andere die voedingsmiddelen bevat, als „21ste eeuw“ de Koning van Immuniteit worden bekend“. Het colostrum is de melk door koeien in de eerste dagen na normale baring wordt geproduceerd die. Als functioneel voedsel, is het rundercolostrum rijk aan immune factoren, de groeifactoren, en andere fysiologische functionele substanties en een verscheidenheid van voedingsmiddelen, en heeft de onvergelijkelijke kenmerken van normale melk. Eerst en vooral, heeft het rundercolostrum een hoge minerale inhoud, die 23 soorten mineralen bevatten, waaronder het calciumgehalte hoger is, en de minerale inhoud van fosfor, natrium, zink, ijzer, en mangaan is ook beduidend hoger dan dat van normale melk. Ten tweede, is het rundercolostrum rijk aan aminozuren en hoog aan proteïne. Het eiwitgehalte van rundercolostrum is veel hoger dan dat van normale melk, vooral het voor het eerst uitgedreven colostrum, zijn eiwitgehalte 4 tot 8 keer dat van normale melk kan bereiken. De basiseenheid van proteïne is een aminozuur. Het type, de orde, en de hoeveelheid aminozuren veroorzaken het verschil tussen proteïnen en bepalen ook hun functie en voedingswaarde. Bovendien bevat het rundercolostrum een verscheidenheid van melkzuur, vitaminen A, D, C, E, niacine, pantothenic zuur, biotine, folic zuur, choline, en diverse enzymen, evenals immunoglobulins en de groeifactoren. Het colostrum is rijk aan voedingsmiddelen, zodat heeft het goede gezondheidszorgfuncties.

Een ander toegevoegd element is prebiotics, die polysacchariden in natuurlijk voedsel is dat niet makkelijk verteerbaar door menselijke enzymen is, maar kan door probiotics in het spijsverteringssysteem, vooral de dikke darm, voor bacteriële de groeiuitbreiding en metabolisme worden gebruikt om short-chain vetzuren te produceren. Van een voedingsstandpunt, de substanties die schadelijke bacteriën in het lichaam en de hulp kunnen verminderen bevorderen de proliferatie van voordelige bacteriën in de darm kunnen „prebiotics“ worden genoemd. Gemeenschappelijke prebiotics omvat fructooligosaccharides, galactooligosaccharides, en isomaltose oligosaccharides. Wij voegen prebiotics aan melktabletten toe, is het doel melktabletten te maken helpen om intestinale gezondheid te bevorderen, daardoor verbeterend immuniteit en handhavend gezonde functies van het lichaam.

Zoals voor DHA, algemeen als hersenengoud wordt bekend, is het een zeer belangrijk voedend element voor het menselijke lichaam en speelt een belangrijke rol in de gezonde hersenen en de visuele ontwikkeling van kinderen dat. Zo voegen wij DHA toe zodat onze melktabletten de hersenenontwikkeling van kinderen kunnen bevorderen. De wetenschappelijke naam van DHA is docosahexaenoic zuur, dat 22 koolstofatomen en 6 dubbele banden in structuur bevat, en is een lange-keten Omega meervoudig onverzadigd vetzuur 3. Als component van phospholipids die de structuren vormen van het celmembraan, is Omega 3 vetzuren, vooral DHA, bijzonder hoog in de retina, de hersenen, en sperma, vooral het betrokken bij de transmissie van lichte signalen in netvliescellen, en speelt een belangrijke rol in visuele functie. DHA is ook essentieel voor de groei en de functionele ontwikkeling van de hersenen van de zuigeling en is ook een essentieel voedingsmiddel voor het handhaven van volwassen hersenenfunctie. De studies hebben geconstateerd dat DHA bij voorkeur door de hersenen over andere vetzuren wordt geabsorbeerd. Daarom hebben de studies geconstateerd dat een hoge opname van DHA in de diëten van kinderen het is wordt geloofd dat het het leren capaciteit kan verbeteren, en nu zijn er relevante studies die erop wijzen ook dat het gebrek aan DHA op de slechte het leren capaciteit van kinderen kan worden betrekking gehad. Verminderde DHA in de hersenen wordt ook geassocieerd met cognitieve daling tijdens het verouderen en de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer. De studies hebben de voordelen van DHA getoond: aan de gezonde ontwikkeling van kinderen ten goede te komen; hart- en vaatziekte te verbeteren; ontsteking te verminderen; de ziekte van Alzheimer, zwakzinnigheid, en cognitieve daling te verhinderen; en verbeter droge oogvoorwaarden.

Naast de hierboven vermelde voedingswaarde, hielden rekening wij ook met de smaak van de melkplakken. 81 de melkvlokken zijn niet alleen beschikbaar in originele melkaroma's, maar ook in van de vanilleroomijs en aardbei aroma's. Het vanilleroomijs bracht melkplakken, met een uitstekende fusie van vanille en melkaroma's, prettige zoetheid, en gevoelige en vlotte smaak op smaak. Zoals voor favoriete de aardbeiaroma's van vele kinderen, kan het volkomen met het rijke melkachtige aroma worden gecombineerd, zodat de kinderen het initiatief kunnen nemen om in een gelukkige stemming te eten terwijl het aanvullen van voeding.

Als u in de bovengenoemde zuivelproductenrijken in diverse voedingsmiddelen geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om onze verkoper te contacteren! Wij keuren OEM&ODM goed. Wij kunnen u van de gespecificeerde zuivelproduct verpakkingsspecificaties, de aroma's, en de toegevoegde elementen voorzien. Het verheugen zich op samenwerking tussen bedrijven met u!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

beckychen@gdxlfood.com
+8615816543765